Nolita Italian Restaurant

Dinning Area.jpg

 

 

Nolita is an Italian restaurant with quintessential southern character, converted from an existing building. The restaurant retains the original building structure and reorganizes the space to obtain an open dining area and multiple independent private rooms, which can provide the flexibility to provide different customers with the best experience to enjoy Italian flavours.

 

The main chandelier in the hall is solemn and elegant, its unique shape and soft light define the warm and active atmosphere of the whole space. Precisely controlled track lights create a relaxing and enjoyable dining experience. The oven, accentuated by lights, adds to the peculiar charm of an Italian restaurant.  

 

Location: Jiangsu, China 
Completion: 2021

 

Project Director – Finn Gu
Lead Lighting Designer – Xiaoyun Wang

Design Team – Shanghai Studio

Entrance
Entrance
press to zoom
Reception
Reception
press to zoom
Access
Access
press to zoom